This site uses cookies. Click here for more information.
 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
 • *

P. de Frankrijker en Zonen B.V.

Sinds 1952 zijn wij een gerenommeerd familiebedrijf uit Boskoop. Door de jaren heen hebben wij ons als exportbedrijf in bomen en planten gespecialiseerd in het leveren aan tuincentra-ketens, kwekers en hoveniers van onder meer heesters, rododendron, vaste planten, coniferen, klimplanten, rozen en vruchtgoed.

 

Door onze jarenlange kennis en ervaring met vaste personeelsleden zijn wij goed op elkaar ingespeeld. Daardoor kunnen wij flexibel en snel schakelen om uw leveringen, zowel op korte als op langere termijn, uiterst professioneel uit te voeren.

 

Wij leveren dagelijks aan Noorse, Zweedse en Engelse bedrijven. Met diverse transportbedrijven hebben wij afspraken gemaakt zodat wij voor u de scherpste prijzen kunnen hanteren ook al bent u woonachtig in de uithoeken van Noorwegen, Zweden of Engeland. Tot onze vaste klanten behoren onder andere veel verschillende tuincentra, groothandelsbedrijven en DIY-stores uit onder andere Noorwegen, Zweden en Engeland.

 

 

 

 1. Subscribe to our newsletter

  * indicates required
 1. Nieuws

  • De Frankrijker beurs 2021

   De vooruitzichten zijn door de huidige corona pandemie nog uiterst onzeker. Wij hebben er dan ook voor gekozen om dit jaar onze beurs niet door te laten gaan. Voor wat betreft nieuwe bestellingen, inmiddels is 90% van onze webshop weer beschikbaar.
   8 jul 2021
   8 jul 2021

   De Frankrijker beurs 2021

   De vooruitzichten zijn door de huidige corona pandemie nog uiterst onzeker. Wij hebben er dan ook voor gekozen om dit jaar onze beurs niet door te laten gaan.

    

   Voor wat betreft nieuwe bestellingen, inmiddels is 90% van onze webshop weer beschikbaar. Op dit moment werken wij hard aan onze nieuwe catalogus 2021/2022. Deze zal 6 september beschikbaar zijn en online worden geplaatst op onze website.

    

   Voor vragen of nadere informatie, kunt u contact opnemen met Kees.
   Te bereiken via telefoon: 0172-212167 of per email: kees@frankrijker.nl